NA ZÁKLADĚ ROZHODNUTÍ VLÁDY JE DO ODVOLÁNÍ I NAŠE PRODEJNA UZAVŘENA. ESHOP A EXPEDICE OBJEDNÁVEK PROBÍHÁ BEZ OMEZENÍ.

Hodnocení obchodu

4,9 1376 hodnocení
5
1301x
4
42x
3
17x
2
5x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
SZ Avatar autora Spokojený zákazník. Zdeněk. | 3.11.2020
+++ Na eshopu IT vlaky velice rád nakupuji. Na mé dotazy bylo vždy odpovězeno a vždy jsme se spolu skvěle domluvili. Velice bych poděkoval personálu za rychlost podání balíku na poštu! Ráno napsali v 7:30 ,že je zboží připraveno na platbu. Udělal jsem zrychlený převod mezi bankami a v 9h už byl email ,že je zaplaceno a ten samý den odesílají balík. Za mě opravdu skvělý výkon !
PB Avatar autora Pavel Brych | 30.10.2020
S obchodem jsem velice spokojený. Vysoká profesionalita, rychlost, vstřícné jednání a velký výběr zboží.
Avatar autora | 1.10.2020
+ Přehledný eshop
+ Spolehlivé doručení
+ Věrnostní slevy

Avatar autora | 1.10.2020
já zatím u 6 objednávky a navýsost spokojen
Avatar autora | 1.10.2020
+ Sortiment
+ Ceny
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Velice vstřícný přístup

Objednal jsem zboží, které bylo pouze na objednávku a poté jsme se bez problému dohodli na změně za jiný výrobek, který skladem byl a bylo mi bez problémů vyhověno. Prodejce byl velice ochotný a vstřícný, nebylproblém se domluvit.
Avatar autora | 1.10.2020
+ Pohoda, klídek.

Avatar autora | 30.9.2020
+ Široký výběr
+ Výborná komunikace

Avatar autora | 30.9.2020
+ Ustretovost a solidnost

Som velmi prekvapeny a prijemne zaskoceny pristupom predajcu. Ste velmi rychly a spolahlivy. Dakujem
Avatar autora | 30.9.2020
+ Nemužu jinak než Naprostá Spokojenost...
- O Žádné nevýhodě nevím,pravě naopak...

V tomhle obchodě jsem nakoupil již Více krát a vždy Super ne jinak,od Objednání po Dodání Maximální Spokojenost ne Jinak...Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 29.11.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi, velice si toho vážíme a budeme se těšit na další nákup! :)
Avatar autora | 28.9.2020
+ Široký výběr
+ Komunikace
+ Přehlednost stránek

Vše OK, doporučuji.
Avatar autora | 27.9.2020
Nakupuji v obchodě již několik let. Bez nadsázky se jedná o jeden z nejlepších zasilatelských obchodů v ČR. Modelařím už asi padesát let, tak něco málo o železničních modelech vím, pamatuji a dokáži trochu srovnat. Provozovatele musím pochválit za práci s webem. Je vidět, že se zabývá i výpočetní technikou. Přehledně, rychle a srozumitelně aktualizuje své stránky. Filtrování je také bez chyb. V osobním kontaktu jsou pracovníci(e) velice příjemní a snaží se vyhovět. Prostě vše co kupující potřebuje.
Avatar autora (Administrátor) 29.11.2020
Za celý tým moc děkujeme za pochvalu. Budeme se snažit i nadále o maximální spokojenost všech zákazníků. Na webu průběžně nasazujeme další vylepšení, které nakupování zpříjemní. Též pracujeme na dalším zlepšení péče o zákazníky, doplňujeme popisy a navádíme modely, které se jinak v ČR nenabízí. Jen by to chtělo více času a lidí...
Avatar autora | 27.9.2020
+ Vstřícná a profesionální služby a jednání
+ Nic

Avatar autora | 27.9.2020
- Ve své předchozí reakci na mé nedoporučení obchodu si obchod upravil fakta po svém. Při objednávce lokomotivy mě byla zaslána reklama (nevím proč) na parní lokomotivu , kterou už dávno neměli na skladě. Proto jsem zaslal - podotýkám - slušný dotaz (ne urážlivý, jak lže obchod - proč můj dotaz nezveřejní, ať čtenář sám posoudí míru jeho urážlivosti ). Naopak nepěkná odpověď nebyla hodna profesionální prodavačky. Veškeré objednávky jsem řádně vyzvedl z pošty a řádně zaplatil. Byl jsem obchodem donucen zrušit objednávku na jaře, kdy obchod z důvodu koronaviru přestal zasílat na dobírku. Platební kartu nevlastním. Další zrušení objednávek nastalo, kdy obchod v době viru nasadil vysoké ceny- ve srovnání s jinými obchody - prý kvůli nepříznivému kurzu koruny, zbývajících 15 e- shopů s vláčky to neudělalo. A naposledy jsem zrušil objednávky po arogantním doporučení prodavačky . Bohužel jsem se nechal přemluvit kolegou abych vyzkoušel IT vlaky a nedopadlo to dobře. Proto jsem se vrátil k pražskému obchodu Elektrické vláčky, kde jsem po celá léta bez sebemenšího problému nakupoval a který je dokonalý. Doufám, že mě již IT vlaky nebudou obtěžovat. Zdeněk Hefner.

Avatar autora (Administrátor) 29.11.2020
Vážený pane Hefnere, máte bohužel stále nějaké problémy, za které my ale nemůžeme. Vadí Vám kurz Eura, koronavir, ceny atd. Objednáváme u výrobců každý den, proto se u nás projeví zvýšení cen z dovozu dříve než u prodejců, kteří tak moc nenakupují. To že druzí nestíhají reagovat není naše minus, ale naopak plus. Snížení cen se zase projeví první u nás. Kolegyně Vám slušně vysvětlila, že jste si omylem přečetl nabídku 2 týdny starou. Co k tomu více dodat. Dívejte se na datumy odeslání mailů, než si začnete stěžovat. Pokud nechcete dostávat naše oběžníky, které jsi při objednávce zapnul, lze je při jejich obdržení kliknutím odhlásit. Všichni ohleduplní zákazníci na jaře kvůli epidemii pochopili, že řidiči nechtějí přijímat hotovost a přizpůsobili se. Zákazníkům kteří nepřebírají objednávky již na dobírky nezasíláme, je možná už jen platba převodem. Potřebujeme se věnovat na 100% zákazníkům, kteří s námi jednají seriózně a zboží si odeberou. Vy jste většinu objednávek následně stornoval s různými výmluvami. Chápeme Vaše hodnocení jako mstu za to, že Vás naše pracovnice požádala, abyste nakupoval někde jinde, když jste neustále nespokojený. Stačilo však, aby jste se kolegyni omluvil za nepravdivé obviňování. Po vyhodnocení Vaší historie mailů a objednávek jsme shledali postup obchodnice jako oprávněný a Vaše objednávky jsme s Vaším souhlasem stornovali. Na základě Vaší historie je pro nás vysoké riziko, že byste si zboží nakonec opět neodebral. Děkujeme Vám, že jsme se tak rychle domluvili k oboustranné spokojenosti.
Avatar autora | 27.9.2020
+ rychlé a vstřícné jadnání

Avatar autora | 25.9.2020
+ rychlé dodání
+ příznivá cena
+ velký výběr zboží

Avatar autora | 25.9.2020
+ Naprostá Spokojenost od Objednání k Dodání,neni co Vytknout právě Naopak,nakoupil jsem tu již Vícekrát a vždy Superne Jinak DOPORUČUJI
+ O Žádné Nevíhodě nevím,právě Naopak Doporučuji...
- O Žádné Nevím...

Nemužu jinak než jedině Doporučit ne Jinak...
Avatar autora | 25.9.2020
+ Rychlá a ochotná komunikace
+ Snaha co nejlépe vyřešit přání zákazníka

Avatar autora | 25.9.2020
komunikace, rychlost
Avatar autora | 24.9.2020
+ Obchod mě vždycky potěší

Avatar autora | 23.9.2020
Rychlost, ochota, kvalita