H0 - Jaguar E-Typ kabriolet - zavřený / BUSCH 9838120

Kód: 9838120BU
Značka: Busch
293 Kč
Čeká se na další sérii
Možnosti doručení
k modelové železnici

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jako rychlý, sportovní a pohodlný cestovní vůz zcela nového designu byl Jaguar E-Type hlavní atrakcí ženevského autosalonu 15. března 1961. Nejvýraznějším prvkem aerodynamicky tvarované karoserie je velmi dlouhá, mírně se svažující kapota navržená britským designérem Malcolmem Sayerem. Tento design se ukázal jako mimořádně úspěšný z hlediska vzhledu i jízdního komfortu a používal se až do roku 1996. Vzhledem k tomu, že sportovní vůz slavil velké úspěchy především v USA, musel být model E-Type od roku 1966 výrazně upravován kvůli americkým bezpečnostním a ekologickým předpisům.

V roce 1968 se tak model objevil bez krytu světlometů a od druhé série s předními světlomety posunutými ještě více dopředu a vůz dostal také "mřížkovanou masku chladiče". Tento krásný model opět připomíná "půvab starých časů". Sportovně dynamické tvary jsou pastvou pro oči i v miniaturním provedení. Každý, byť sebemenší detail byl s láskou ztvárněn; například každá vzpěra na masce chladiče je zastoupena a vypadá nesmírně jemně.

Doplňkové parametry

Kategorie: H0 - civilní modely vozidel
? Měřítko: H0
? rozměr mm: balení 55 x 93 x 47
? Výrobce: Busch
? Sklad u výrobce: není skladem 11.3.24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

Výrobce autíček a příslušenství v H0, TT a N z Německa. Pod touto značkou se prodávají i vagóny v TT od bývalé firmy Lorenc.

Milovníci modelové železnice zde najdou mnoho zajímavých článků, které skutečně oživí železniční plán, protože u Busche je věnována největší pozornost i těm nejmenším detailům. Příslušenství je vhodné pro všechny rozchody a železniční systémy. Modelářské výrobky Busch se také hojně používají pro dioramata, fantasy světy, architektonické modely apod. - vždy, když je cílem co nejrealističtěji zobrazit přírodní scenérie ve zmenšeném měřítku.
Modely aut BUSCH v měřítku 1:87 jsou dokonalými replikami odpovídajících originálních vozidel. K dispozici je více než 400 typů z více než 100leté historie automobilů. Modely vozů Busch se objevují každý rok v různých variantách; díky tomu je sbírání zábavné a cenově dostupné. Naše miniatury v měřítku 1:87 vynikají rozmanitostí a kreativním designem. Neobvyklé potisky. Skutečnost nabízí tolik šablon, že pro vás vždy rádi vytvoříme umělecké dílo - umělecké dílo jako součást jedinečné sbírky nebo jako zvláštní detail na modelových dioramatech a výstavních exponátech.

V posledních desetiletích se na trhu objevilo mnoho výrobků Busch. V současné době působí společnost Busch v následujících oblastech:
Modelové světy - Více než 900 modelářských předmětů pro stavbu dioramat a jako příslušenství pro železniční modely, od levného práškového posypu až po technicky složité elektronické výrobky a počítačové programy.
Modely aut - Více než 400 různých typů a variant v měřítkách 1:87 a 1:160. Najdete zde širokou nabídku od prvního vozu Benz-Patent-Motorwagen až po současný model Smart.