Modelářská příručka k Easy-Track "Andreastal", anglicky / NOCH 71903

Kód: 71903NO
Značka: NOCH
240 Kč
Dodání do 10-30 dnů
Možnosti doručení
Novinka 2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka 2021, anglicky, 120 stran.

Jak vytvořit vlastní rozložení individuální modelové železnice s Easy-Track
Všechny tipy a triky najdete v příručce Easy-Track Andreastal.

Easy-Track je dokonalou metodou pro sestavení vašeho osobního modelu železniční tratě, protože Easy-Track vás zbaví časově náročných a pracných kroků plánování trasy. Více o inovativním systému Easy-Track najdete na stranách 50-53 v této brožuře.

V průvodci Easy-Track se krok za krokem dozvíte, jak je systém Easy-Track postaven na příkladu systému Andreastal. Náš autor Andreas Theis naplánoval zařízení Andreastal a dokumentoval jeho stavbu fotografiemi. Vede vás v srozumitelných jednotlivých krocích od výstavby systému trasy Easy-Track přes pokládání kolejí, modelové terénní úpravy a terénní úpravy a dekorace až po hotový systém.

Pro svou sadu Easy-Track můžete samozřejmě také vytvořit krajinu individuálně. V tomto případě vám průvodce poskytne spoustu informací o technikách vytváření modelů a bude nepostradatelnou referenční prací s tipy a triky.

Pokud chcete replikovat systém vytvořený panem Theisem, najdete v každé kapitole praktické nákupní seznamy s požadovanými produkty. Můžete si tedy být jisti, že máte všechny materiály na skladě a že úspěšnému řemeslnému zpracování nic nestojí v cestě.

Pokud chcete znovu vytvořit rozvržení nezávisle na naší sadě tras Easy-Track, najdete také plány tratí pro Märklin C-Track a Märklin K-Track, Trix C-Track, Piko A-Track a Roco-Line bez podložív brožuru

Nejedná se o hračku, ale o model v přesném měřítku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Literatura, SW, DVD, hry
? Měřítko: N, TT, H0, Z
? Výrobce: NOCH
V prodeji od: Novinka 2021
? Sklad u výrobce: skladem 12.3.2024
CN: 95030030

Novinky NOCH 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu