N - Motorový vůz 798 + řídící vůz 998.6, DB / PIKO 40250

Kód: 40250PI
Výprodej
Značka: PIKO
5 185 Kč
Dodání do 20-35 dnů
Možnosti doručení
k modelové železnici

Detailní informace

Detailní popis produktu

N Schienenbus 798 mit Steuerwagen 998.6
elektricky vodívé spřáhla

Vlak VT byl nazýván "zachráncem odbočných tratí". Modely PIKO motorového vozu a přípojného vozu mají stejně jako jejich předlohy DB jasné, funkčně spolehlivé a na údržbu nenáročné konstrukce. Model vozu je poháněn miniaturním motorem, který je vybaven dvěma poměrně velkými, přesně dimenzovanými setrvačníky pro dokonalé jízdní vlastnosti. Pohon funguje na obou nápravách. Vzhledem k tomu, že vozy mohou být vzájemně spojeny pomocí kinematiky s těsným spojením vedoucím proud, lze pro bezpečný odběr proudu při provozu s hnacím přívěsem použít další dvě (a tedy čtyři) nápravy. Vůz má digitální rozhraní PluX16 podle NEM 658. Funkce osvětlení obou vozidel lze přepínat samostatně. Navzdory konstrukci motoru a hnacího přívěsu je možný volný výhled do prostoru pro cestující. Motorový vůz lze použít také jako vozidlo pro přepravu jednotlivých nákladních vozů. Součástí dodávky je náprava bez hnacích pneumatik, kterou lze vyměnit za nápravu s hnacími pneumatikami VT.Vlak VT byl nazýván "zachráncem odbočných tratí". Modely PIKO motorového autobusu a hnacího přívěsu mají stejně jako jejich předlohy DB jasné, funkčně spolehlivé a na údržbu nenáročné konstrukce. Model vagonu je poháněn miniaturním motorem, který je vybaven dvěma poměrně velkými, přesně dimenzovanými setrvačníky pro dokonalé jízdní vlastnosti. Pohon funguje na obou nápravách. Vzhledem k tomu, že motor a hnací přívěs mohou být vzájemně spojeny pomocí kinematiky s těsným spojením vedoucím proud, lze pro bezpečný odběr proudu při provozu s hnacím přívěsem použít další dvě (a tedy čtyři) nápravy. Vůz má digitální rozhraní PluX16 podle NEM 658. Funkce osvětlení obou vozidel lze přepínat samostatně. Navzdory konstrukci motoru a hnacího přívěsu je možný volný výhled do prostoru pro cestující. Vůz lze použít také jako hnací vozidlo pro přepravu jednotlivých nákladních vozů. Součástí dodávky je náprava bez hnacích bandáží, kterou lze vyměnit za nápravu s hnacími bandážemi VT.

délka nad nárazníky - rozměr [mm]: 182
minimální poloměr [mm]: 192
Digitální rozhraní: NEM 658 PluX16
(Vnitřní) osvětlení: Přepínatelné vnitřní osvětlení z výroby
Počet bandážovaných dvojkolí: 2
Spřáhla: hřídel NEM + těsné spojovací zařízení
Zvuk: zvukový dekodér PIKO s možností dodatečné montáže #46526
Osvětlení: Změna bílého / červeného světla v závislosti na směru jízdy

Doporučený věk: od 14 let.

Doplňkové parametry

Kategorie: N - Motorové vozy a jednotky
? Měřítko: N
? Žel. správa: DB Německo
? Epocha: IV
? DCC konektor: NEM 658 PluX12
? rozměr mm: 182
? poloměr mm: 192
Stát: Německo
? Výrobce: PIKO
? platba: platba možná pouze převodem nebo kartou
? Sklad u výrobce: skladem 22.4.24
ean: 4015615402503
Typ osvětlení: vnitřní osvětlení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

Firma PIKO je tradiční výrobce z Německa, zabývající se výrobou modelů ve velikost H0, TT, N a G. Dodací lhůta je přibližně 14 - 21 dnů.
Aktuální katalogy si můžete stáhnout zde v PDF nebo zde: KATALOGY.  Seznam aktuálně vyrobených novinek v prodeji naleznete zde

FACEBOOK PIKO: facebook   VIDEA PIKO: