H0/TT - Okna a dveře / Auhagen 48650

Kód: 48650AU
Značka: Auhagen
155 Kč
Dodání do 7-30 dnů
Možnosti doručení
k modelové železnici

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro lidi s vlastními nápady! Přidejte naše robustní plastové dekorativní panely, art. 52 210 - 52 238, a můžete začít. Můžete si navrhnout vlastní přestavby, přístavby a boční
podle potřeby.
80 oken 8 x 12 mm
24 dveří 8 x 16 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: okna, dveře, vrata
? Měřítko: TT, H0
? Výrobce: Auhagen
? Typ stavebnice: plast barvený

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce    Odkaz na letáky a katalogy  

Novinky 2020,
PDF - 5MB
Katalog KOMPLET 
on-line  
KATALOG VOZIDLA
on-line
Všechny katalogy
Auhagen
Tipy ke stavbě  VIDEO ukázky
AUHAGEN


Facebook

Auhagen je německý výrobce. Většina výrobků je z plastu. Firma převzala vzory staveb po VERO.

Rozmanitost a pozornost věnovaná detailům pro modeláře

Kvalita, originalita, tradice - to je to, co Auhagen představuje již od roku 1952.
Nadšencům do modelářství nabízíme detailní stavebnice, modely vozidel a široký sortiment materiálu pro vybavení a úpravu krajiny ve jmenovitých velikostech H0, TT a N. Všechny stavebnice obsahují podrobný stavební návod a jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu. Filigránské drobné díly, například zábradlí, jsou součástí robustního laserem vyřezávaného kartonu. Je třeba zdůraznit, že Auhagen je jediným výrobcem, který nabízí kompletní sortiment pro TT. Články označené H0/TT jsou vhodné pro obě jmenovité velikosti, pro H0 především jako modely pozadí.

"Modulární systém" ve jmenovité velikosti H0, který je v Evropě jedinečný, pochází rovněž od společnosti Auhagen. Díky němu lze základní modely tohoto systému libovolně měnit nebo realizovat vlastní projekty. Různá krajinná pozadí k nalepení a fotorealistické polopostavy z kartonu poskytují dokonalé dotvoření pozadí. Scénu přirozeně oživí rozsáhlý výběr listnatých a jehličnatých stromů, keřů, živých plotů, rozptylového materiálu a travních vláken.

Přehled v sekci: STAVBY - Průmysl - modulární systém

Seznam všech letáků AUHAGEN

Pomůcky pro plánování příslušenství modelové železnice Auhagen vám nabízejí mnoho návrhů a tipů pro vše, co se týká modulárního systému Auhagen. Včetně podrobného popisu všech základních modelů a jednotlivých položek v modulárním systému (H0). Prohlédněte si plánovací pomůcky online jako PDF.