H0 - Ford Ranger, bílá / Busch 52802

Kód: 52802BU
Značka: Busch
479 Kč
Dodání do 10-30 dnů
Možnosti doručení
k modelové železnici

Detailní informace

Detailní popis produktu

Větší, širší, vyšší! Obliba větších vozidel stále více roste a pick-up Ford Ranger je nyní jedním z nejvyhledávanějších vozidel. Dne 25. března 2015 byl tento skvost představen na mezinárodním autosalonu v Bangkoku. S rozsáhlým faceliftem oproti předchozímu modelu představil Ford veřejnosti tento pick-up, který je od února 2016 k dispozici také v Německu. S přípustnou tažnou silou 3 500 kg po zapracování vozidlo bez námahy převeze jeden nebo dva přívěsy z bodu A do bodu B. Ideální zejména pro milovníky koní a chovatelské farmy, zejména proto, že podmínky cest a silnic nejsou nijak zvláštní a vyžadují terénní tahač. Modely se čtyřválcovými motory (96 kW/130 k nebo 118 kW/160 k) v kombinaci s manuální převodovkou a poměrem náprav optimalizovaným z hlediska spotřeby se musí smířit se sníženou tažnou silou pouze 2500 kg. Ranger je zájemcům k dispozici také v různých výbavových liniích: XL, XLT, Limited a Wildtank. Co se týče kabiny řidiče, je rovněž na výběr mezi jednoduchou kabinou se dvěma sedadly, příplatkovou kabinou se dvěma dalšími nouzovými sedadly nebo kabinou pro posádku se třemi dalšími plnohodnotnými sedadly. Kromě standardní výbavy je Ranger k dispozici také s rozsáhlou volitelnou a příplatkovou výbavou, jako je "Off-Road Package" s diferenciálem s omezeným prokluzem a ochranou proti podjetí, s několika různými kryty nákladového prostoru, ochrannými vanami pro nákladový prostor a dokonce i s pevnou střechou pro extra a dvojitou kabinu. Zkrátka žádné přání nezůstane nesplněno.

Technické údaje: Vůz je vybaven systémem pro přepravu nákladu:

Motory: 2,2 - 3,2 litru (96 - 157 kW)
Délka: 5277 - 5363 mm
Šířka: 1860 - 2028 mm
Výška: 1703 - 1873 mm
Rozvor: 3220 mm
Hmotnost v nenaloženém stavu: 1920 - 2585 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: dodávky a pickupy
? Měřítko: H0
? Výrobce: Busch
? Sklad u výrobce: skladem 16.4.24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

Výrobce autíček a příslušenství v H0, TT a N z Německa. Pod touto značkou se prodávají i vagóny v TT od bývalé firmy Lorenc.

Milovníci modelové železnice zde najdou mnoho zajímavých článků, které skutečně oživí železniční plán, protože u Busche je věnována největší pozornost i těm nejmenším detailům. Příslušenství je vhodné pro všechny rozchody a železniční systémy. Modelářské výrobky Busch se také hojně používají pro dioramata, fantasy světy, architektonické modely apod. - vždy, když je cílem co nejrealističtěji zobrazit přírodní scenérie ve zmenšeném měřítku.
Modely aut BUSCH v měřítku 1:87 jsou dokonalými replikami odpovídajících originálních vozidel. K dispozici je více než 400 typů z více než 100leté historie automobilů. Modely vozů Busch se objevují každý rok v různých variantách; díky tomu je sbírání zábavné a cenově dostupné. Naše miniatury v měřítku 1:87 vynikají rozmanitostí a kreativním designem. Neobvyklé potisky. Skutečnost nabízí tolik šablon, že pro vás vždy rádi vytvoříme umělecké dílo - umělecké dílo jako součást jedinečné sbírky nebo jako zvláštní detail na modelových dioramatech a výstavních exponátech.

V posledních desetiletích se na trhu objevilo mnoho výrobků Busch. V současné době působí společnost Busch v následujících oblastech:
Modelové světy - Více než 900 modelářských předmětů pro stavbu dioramat a jako příslušenství pro železniční modely, od levného práškového posypu až po technicky složité elektronické výrobky a počítačové programy.
Modely aut - Více než 400 různých typů a variant v měřítkách 1:87 a 1:160. Najdete zde širokou nabídku od prvního vozu Benz-Patent-Motorwagen až po současný model Smart.