Foliáž - tmavě zelená / NOCH 07271

Kód: 07271NO
Značka: NOCH
184 Kč
Dodání do 10-30 dnů
Možnosti doručení
novinka 2018

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní design krajiny - foliáž od NOCH!

Foliáž se používá v nejrůznějších oblastech: listí dodává půdě přirozené barvy a realistické textury. Břehy řek a okraje lesů jsou porostlé přirozeně vypadající vegetací, keře a stromy získávají díky listí objem a působí opravdově. 

Abychom vyhověli nejrůznějším aplikacím, vyvinuli jsme čtyři různé řady foliáže:

Classic Foliage: listí je flokováno jemným, přirozeně zbarveným flokem. Je ideální pro navrhování půdního pokryvu, mechu a nízké vegetace.
Foliage Wild Grass:  je vytvořena elektrostatickým flokováním. Při tomto procesu se kombinují různé druhy trav a stébel. "Wild Grass Foliage" je ideální pro navrhování realistického travního porostu na přírodních loukách, na okrajích lesů, na březích řek nebo jezer.
Meadow Foliage: Luční foliáž je rovněž elektrostaticky flokována. Ve srovnání s divokou trávou jsou použita o něco kratší vlákna. Luční foliáž lze proto použít na všech místech, kde člověk zasahuje do přirozeného růstu rostlin. Příkladem jsou louky, pastviny i zemědělská půda.
Leafy Foliage: se vyznačuje vločkováním s jedinečně jemně řezanými listy NOCH. Používá se hlavně k ozelenění velých či malých  keřů, stromů a k designu půdních krytů.

Foliáž od Nochu se vyznačuje jedinečnými vlastnostmi materiálu:

-  je možné listí používat na členitých površích nebo jej trhat na jednotlivé kusy a také jej selektivně instalovat.
-  pro flokování používáme trvale pružné lepidlo, které zajišťuje flexibilitu.
-  výrobky jsou flokovány až pěti různými materiály. V některých případech se používá také elektrostatické flokování. To zaručuje přirozený vzhled výrobků NOCH Foliáží.

Foliáž se zelenými tóny, která se hodí na všechny typy kolejiště: H0, TT, N. 

Balení: 20 x 23 cm 

Odkaz na produkt:  https://www.noch.com/foliage/07271/
 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Foliáže jiní výrobci
? Měřítko: N, TT, H0
? Výrobce: NOCH
V prodeji od: Novinka 2018
? Sklad u výrobce: skladem 12.3.2024
CN: 6702 1000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu