Ovocné stromy, kvetoucí / NOCH 25615

Kód: 25615NO
Výprodej
Značka: NOCH
363 Kč
Dodání do 10-30 dnů
Možnosti doručení
Novinka 2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka 2023

Atraktivní kartonové krabice obsahují osm vysoce kvalitních ovocných stromků, kvetoucích z oblíbené řady Classic. S těmito krásnými sadami můžete zalesnit svou modelovou krajinu skvělými stromy za přijatelnou cenu.

"Ovocné stromy, kvetoucí" se dokonale hodí do každé modelové krajinné scény, která má být ztvárněna co nejrealističtěji a nejidyličtěji. Lahodné ovoce přímo ze stromu rozbuší každé srdce.

Právě na začátku jara začínají kvést ovocné stromy a stromy a pole vytvářejí působivý obraz nejrůznějších barev. Ať už na vlastní zahradě, v parku nebo na poli - kvetoucí ovocné stromy lze vysadit mnoha různými způsoby a nepotřebují mnoho k tomu, aby kvetly a rostly v plné kráse.

Vytvořte si krásné krajinné scenérie s NOCH "Ovocné stromy". Na každé modelové krajině je to skutečný poutač na oči.


In den attraktiven Kartonboxen befinden sich acht hochwertige Obstbäume, blühend der beliebten Classic-Baumserie. Mit diesen schönen Sets können Sie Ihre Modell-Landschaft mit tollen Bäumen zum günstigen Preis aufforsten.

Die "Obstbäume, blühend" passen perfekt in jede Modelllandschaftsszene, die so realgetreu und idyllisch wie nur möglich nachgestaltet werden soll. Leckeres Obst direkt Baum lässt jedes Herz höher schlagen.

Prünktlich zum Frühlingsbeginn beginnen die Obstbäume an zu blühen und die Bäume und Felder geben ein beeintruckendes Bild aus den verschiedensten Farben ab. Ob im eignen Garten, in einm Park oder auf dem Feld - blühende Obstbäume lassen sich sehr vielseitig pflanzen und brauchen nicht viel, um in voller Pracht zu blühenden und zu wachsen.

Gestalten Sie liebevolle Landschaftsszenen mit den NOCH "Obstbäume" nach. Das ist ein echter Hingucker auf jeder Modelllandschaft.

Doplňkové parametry

Kategorie: NOCH
? Měřítko: N, TT, H0
? Výrobce: NOCH
V prodeji od: Novinka 2023
? Sklad u výrobce: skladem 11.4.2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu