H0 - DCC/SOUND/KOUŘ parní lokomotiva BR 18 323 DB / TRIX 25323

Kód: 25323TR
Novinka
Značka: TRIX
16 270 Kč
Bude vyrobeno
Možnosti doručení

Novinka 04/2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka jaro 2024, dynamický generátor kouře

 Parní lokomotiva řady 18 s tendrem na uhlí

Model: Lokomotiva má digitální dekodér a rozsáhlé světelné a zvukové funkce. Řízený vysoce účinný pohon se setrvačníkovou hmotou v kotli. Poháněny 3 nápravy. Bandáže. Lokomotiva a tendr z velké části z kovu. Lokomotiva má standardně zabudovanou kouřovou jednotku s dynamickým vypouštěním kouře, které závisí na rychlosti a lze jej digitálně ovládat. Tři světlomety se mění podle směru jízdy, budou fungovat v běžném provozu a lze je ovládat digitálně. Kromě toho lze digitálně ovládat dvě červená světla v přední části lokomotivy. Osvětlení kabiny a podvozku, stejně jako blikání ohniště, lze v digitálním provozu ovládat samostatně. Pro osvětlení jsou použity bezúdržbové teplé bílé a červené LED diody. Nastavitelná úzká spřáhla s mechanismem mezi lokomotivou a tendrem. Tendr má proudově vodivé těsné spřáhlo s hřídelí NEM pro spínání osvětlení čela přídavného tendru. Výška nárazníku na lokomotivě a tendru podle NEM. Přídavný tendr je na obou stranách vybaven oddělitelnými proudově vodivými těsnými spojkami. Přepínačem ve spodní části tendru lze volit stranu horního osvětlení. To lze přepínat digitálně prostřednictvím dekodéru lokomotivy. Průjezdný minimální poloměr 360 mm. Pro velké poloměry nebo vitríny je součástí dodávky kapotáž bez výřezu pro kola pod kabinou strojvedoucího, kterou lze vyměnit. Součástí dodávky jsou také ochranné trubky pístních tyčí, hadice topení a brzdové hadice. Celková délka přes nárazníky cca 27,2 cm.

Nejdůležitější informace

Zcela nová konstrukce.
Zvláště jemná kovová konstrukce.
Mnoho samostatně aplikovaných detailů.
Standardní kouřová vložka s dynamickým vyzařováním kouře v závislosti na rychlosti.
Osvětlení kabiny a podvozku lze ovládat digitálně.
Oddělitelná, proudově vodivá spřáhla na tendru a přídavném tendru.
Výška nárazníku na lokomotivě a tendru podle NEM.
Možnost DCC, mfx a RailCom.

Vorbild: Schnellzug-Dampflokomotive 18 323 mit Kohlen-Schlepptender 2´2 T29,6 der Deutschen Bundesbahn (DB). Ehemalige Badische IVh. Versuchslokomotive beim Bundesbahnversuchsamt Minden. Schwarz/rote Grundfarbgebung. Mit Witte-Windleitblechen und Indusi auf der Lokführer-Seite. Schornstein mit Caledonian-Krempe. Betriebszustand um 1966.

Modell: Mit Digital-Decoder und umfangreichen Geräuschfunktionen. Geregelter Hochleistungsantrieb mit Schwungmasse im Kessel. 3 Achsen angetrieben. Haftreifen. Lokomotive und Tender weitgehend aus Metall. Serienmäßig eingebauter Raucheinsatz, mit geschwindigkeitsabhängigem, dynamischem Rauchausstoß, digital schaltbar. Fahrtrichtungsabhängig wechselndes Dreilicht-Spitzensignal konventionell in Betrieb, digital schaltbar. Führerstandbeleuchtung, Fahrwerkbeleuchtung und Feuerbüchsenflackern sind ebenfalls separat digital schaltbar. Beleuchtung mit wartungsfreien warmweißen und roten Leuchtdioden (LED). Verstellbare Kurzkupplung mit Kinematik zwischen Lok und Tender. Am Tender kinematikgeführte Kurzkupplung mit NEM-Schacht. Pufferhöhe an Lok und Tender nach NEM. Befahrbarer Mindestradius 360 mm. Für große Radien oder Vitrine liegen enger anliegende Aufstiegstreppen unterhalb des Führerhauses zum Austausch bei. Kolbenstangenschutzrohre, Heiz- und Bremsschläuche liegen ebenfalls bei. Länge über Puffer 27,2 cm.

Highlights

  • Komplette Neuentwicklung.
  • Besonders filigrane Metallkonstruktion.
  • Eine Vielzahl angesetzter Details.
  • Pufferhöhe an Lok und Tender nach NEM.
  • Serienmäßiger Raucheinsatz mit geschwindigkeitsabhängigem, dynamischem Rauchausstoß.
  • Führerstandbeleuchtung, Fahrwerkbeleuchtung und Feuerbüchsenflackern digital schaltbar.
  • RailCom-fähiger DCC/mfx Digital-Decoder mit umfangreichen Betriebs- und Sound-Funktionen.
  • Umklappbares Übergangsblech zwischen Führerhaus und Vorderseite Tender.

Doplňkové parametry

Kategorie: VŠE
? Měřítko: H0
? Žel. správa: DB Německo
? Epocha: III
? Dekodér: zvukový SOUND
Vylepšení modelu: synchronizace zvuku a kouře, kouřový generátor, zvuk
? rozměr mm: 272
? poloměr mm: 358
Stát: Německo
? Výrobce: Trix
V prodeji od: 2Q/2024, Novinka 2024

oficiální video

Unboxing video

video 3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: