H0 - Lesní chata / NOCH 14342

Kód: 14342NO
Značka: NOCH
285 Kč
Čeká se na další sérii
Možnosti doručení

6,5 x 5,1 cm, 4,0 cm výška

Detailní informace

Detailní popis produktu

Laserem vyřezávaná miniaturní "Lesní chata" je ideální pro ještě detailnější zdobení jakéhokoli modelu krajiny v lese. Procházka lesem se může rychle změnit v namáhavou činnost. Dlouhá přestávka v lesní chatě je nutností. Zde můžete zotavit zásoby a dostatek pití a načerpat síly na zbytek procházky lesem. Ale pozor - může se zde vyskytovat i divoká lesní zvěř, která ne vždy s radostí přijímá nečekanou návštěvu svého teritoria. Vytvořte si idylické lesní scenérie podle vlastních představ a ještě detailněji je dotvořte pomocí "lesní chaty".

Laserem vyřezávané miniatury od NOCH - dnes již malá instituce. Stavebnice byly rozmanité již v roce 2013, kdy se k nám dostalo mnoho nových nápadů od nadšených zákazníků. Proto jsme nyní náš program rozšířili. Po velkém úspěchu laserem řezaných miniatur pro měřítko H0 a na přání mnoha železničních nadšenců pro měřítka TT a N jsme nyní navíc realizovali laserem řezané miniatury i pro přátele menších měřítek.

Stavebnice jsou k dispozici za nízkou cenu a jistě si najdou místo na každém železničním modelářském plánu. Stačí se nechat inspirovat naší širokou nabídkou motivů!

Doplňkové parametry

Kategorie: Malé stavby
? Měřítko: H0
? Výrobce: NOCH
? Sklad u výrobce: není skladem 15.7.2024
CN: 95030030

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu