H0 - Sada železničních tratí Easy-Track "Theisensee" / NOCH 53615

Kód: 53615NO
Značka: NOCH
4 152 Kč
Dodání do 10-30 dnů
Možnosti doručení
Novinka 2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka 2023

Náš partner Andreas Theis opět udeřil. Tentokrát bylo úkolem vytvořit kompaktní plán se zajímavým kolejištěm a zajímavými možnostmi úpravy krajiny. Myslíme si, že se mu to podařilo na výbornou!

Stavebnice Easy Track Theisensee nabízí nadšencům do modelové železnice možnost postavit si individuální modelové kolejiště H0 na kompaktní ploše pouhých 1,25 x 1,05 metru.
Malé rozměry a snadná přeprava nejsou jedinými výhodami tohoto plánu, protože důmyslný plán kolejiště zahrnuje oboustranně použitelnou vlečku, na které lze zaparkovat vlakovou soupravu. To umožňuje nerušenou jízdu druhého vlaku po hlavní trati. Krátká vlečka umožňuje posunování.
Pokud má být dispozice rozšířena, spojuje tato vlečka novou a předchozí část dispozice.

Samozřejmě lze instalovat i mosty a podchody: Křižovatka, která je součástí plánu trati, je obzvláště vhodná pro most a dodává krajině zvláštní atraktivitu.

Téma zimní krajiny je v krajinném modelářství stále oblíbenější. Proto Andreas Theis postavil své nejnovější dílo jako zimní maketu.

Náš stavitel rostlin Azariah Mertens se pustil do letní interpretace "Theisensee". Musíte se pozorně dívat, abyste oběma variantám rozvržení přiřadili stejný plán kolejiště.


Unser Partner Andreas Theis hat wieder zugeschlagen. Dieses Mal war die Aufgabe eine kompakte Anlage mit einem interessanten Gleisplan und spannenden Möglichkeiten für den Landschaftsbau zu entwickeln. Wir denken das ist ihm hervorragend gelungen!

Mit dem Easy Track Trassenbausatz Theisensee eröffnet sich dem Modellbahner die Möglichkeit auf einer kompakten Fläche von nur 1,25 x 1,05 Meter eine individuelle H0 Modellbahnanlage zu bauen.
Die geringe Baugröße und der einfache Transport sind nicht die einzigen Vorteile dieser Anlage, denn der ausgeklügelte Gleisplan beinhaltet ein beidseitig befahrbares Nebengleis, auf dem eine Zuggarnitur abgestellt werden kann. Somit kann ein zweiter Zug ungestört auf der Hauptstrecke fahren. Ein kurzes Abstellgleis ermöglicht den Rangierbetrieb.
Falls die Anlage erweitert werden soll, verbindet dieses Abstellgleis den neuen und den bisherigen Anlagenteil.

Natürlich können auch Brücken und Unterführungen eingebaut werden: Die im Gleisplan enthaltene Kreuzungsstelle ist für eine Brücke besonders geeignet und verleiht der Landschaft einen besonderen Blickfang.

Das Thema Winterlandschaft wird im Landschaftsmodellbau immer populärer. Daher hat Andreas Theis sein neuestes Werk als Winteranlage erbaut.

Unser Anlagenbauer Azariah Mertens hat die die Sommerinterpretation zur "Theisensee" gewagt. Man muss schon genau hinschauen, um beiden Anlagenvarianten den gleichen Gleisplan zuzuordnen.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kolejiště a moduly
? Měřítko: H0
? Výrobce: NOCH
V prodeji od: Novinka 2023
? Sklad u výrobce: skladem 11.4.2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu