N - Stěna z polního kamene / NOCH 33171

Kód: 33171NO
Značka: NOCH
343 Kč
Čeká se na další sérii
Možnosti doručení
Novinka 2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka 2023

Malé zídky se velmi dobře hodí k ohrazení pozemků a dvorů nebo k ohraničení polí. Jednotlivé stěnové díly a sloupky umožňují zvládnout mnoho individuálních montážních situací.
Stěny lze vyříznout pilami a slepit superlepidlem nebo horkým lepidlem. Jsou realisticky ručně malované.

Polní kamenná zeď se vyznačuje především různou velikostí kamenů a z toho vyplývajícím nepravidelným vrstvením kamenů. Je to proto, že kamenná zeď se skládá z ručně sbíraných a tříděných polních kamenů, které jsou spojeny maltou.

Poznámka: Sada obsahuje dvanáct dílů: Čtyři stěnové prvky, každý s jedním pilířem, tři stěnové prvky bez pilířů a pět jednotlivých pilířů.


Die kleinen Mauern sind sehr gut geeignet, um Grundstücke und Höfe einzufrieden oder Felder abzugrenzen. Durch die einzelnen Mauerteile und Pfeiler lassen sich viele individuelle Einbausituationen meistern.
Die Mauern können mit einer Puksäge zerteilt und mit Sekunden- oder Heißkleber verklebt werden. Sie sind realistisch handbemalt.

Die Feldsteinmauer zeichnet sich vorallem durch die unterschiedlich großen Steine und die dadurch unregelmäßige Schichtung der Steine aus. Denn eine Feldsteinmauer besteht aus handgesammelten und verlesenenen Feldsteinen, die mit Mörtel zusammengefügt werden.

Hinweis: Das Set enthält zwölf Teile: Vier Mauerelemente mit je einem Pfeiler, drei Mauerelemente ohne Pfeiler, sowie fünf einzelne Pfeiler.

Doplňkové parametry

Kategorie: cihlové zdivo, opěrné stěny
? Měřítko: N
? Výrobce: NOCH
V prodeji od: Novinka 2023
? Sklad u výrobce: není skladem 11.4.2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu