sw Wintrack 3D verze 16 plná verze - anglicky / Viessmann 10061

Kód: 10061VI
Značka: Viessmann
2 690 Kč
Dodání do 10-30 dnů
Možnosti doručení
známý sw k plánování kolejišť

Detailní informace

Detailní popis produktu

známý sw k plánování kolejišť v angličtině
dostupnost 14 dní, nutná platba předem převodem na náš účet / jakýkoliv sw nemůžeme vrátit/ 
 

Informace o produktu "WINTRACK 15.0 plná verze s 3D - EN".
S WINTRACKem můžete snadno a rychle naplánovat svůj vysněný plán pomocí počítače: Navrhnete plán trati, vyzkoušíte různé návrhy tratí, provedete změny nebo rozšíříte plán trati krok za krokem pomocí jednoduchého ovládání, na které jste zvyklí z Windows. Jediným kliknutím myši si můžete výsledek prohlédnout v reálném 3D zobrazení. Běžné plánovací pomůcky nikdy nedosáhnou přesnosti kreslení WINTRACKu. Znalost CAD není nutná. Díky tomuto programu je také vybavení trolejovým vedením hračkou. Kompletní sortiment trolejového vedení od společnosti Viessmann a dalších výrobců je již obsažen v systému WINTRACK jako knihovny. Stačí několik kliknutí myší a můžete instalovat kolejové stožáry, příčníky a mnoho dalšího. S verzí 15.0 3D lze bez větší námahy zobrazit 3D zobrazení každého plánu trati. Díky tomuto pohledu si můžete modelovou železnici prohlédnout z libovolného úhlu. Pohled na pláště a spodní konstrukce je možný kdykoli. Kromě toho můžete vytvářet budovy a vozidla ve 3D a zahrnout je do plánování rozvržení. Vžijte se do role architekta, designéra nebo krajináře: Kromě více než 200 symbolů, jako jsou nádraží, lokomotivní boudy, návěstidla, uhelné stanice, vodárenské věže, různé obytné budovy, kostely, hrady, různé typy světel, stromy a lesy, můžete navrhovat vlastní 3D modely. Je také možné vytvořit vlastní textury povrchu. Silnice mohou mít také 3D profil. Pro každé měřidlo je k dispozici knihovna. Prvky systému Faller Car a PlayStreet jsou zahrnuty v H0. Podobné silniční prvky jsou k dispozici i pro další měřidla. Aktuální verze je uživatelsky přívětivější, snadněji se používá a obsahuje ještě více funkcí. Nabízí další konstrukční možnosti s opěrnými zdmi. Je také možné simulovat jízdu v kabině strojvedoucího lokomotivy nebo autem po naplánovaném plánu. Nakonec software doplňuje výpočet a tisk snímků v poměru 1:1.

S aktuálním sortimentem skladeb: Z: Märklin mini-club, N: Fleischmann piccolo, Kato, Unitrack, minitrix, Peco (Code 55, 80), Roco, Horby (Arnold), TT: Tillig TT (standard, model), H0e/m: Bemo, Roco, Tillig, H0f: Pit rail / light railway from Busch / Märklin (free update), H0: Fleischmann (modelové, profesionální), Lima, Märklin (C, K, M), Peco (kód 75,100), Piko (kolej A), Roco LINE s/bez zátěže a kolejí 2,5 mm, Tillig Elite, Trix International, Lima 1 & IIm: Hübner, Märklin, LGB. Systémové požadavky: Windows 2000/XP/Vista/7/8.x/10, mechanika CD, pevný disk s přibližně 200 MB volné paměti, operační paměť s kapacitou alespoň 4 GB pro 3D zobrazení (jinak pouze 2 GB). Příručku si můžete stáhnout ve formátu PDF z našich webových stránek www.viessmann-modell.de. Pro zákazníky, kteří již vlastní aplikaci Wintrack, je k dispozici levná verze aktualizace. (možné od verze 8.0).

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Literatura, SW, DVD, hry
? Měřítko: N, TT, H0
? Výrobce: Viessmann
? platba: platba možná pouze převodem nebo kartou
? Sklad u výrobce: skladem 16.4.24
CN: 95030030

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

Společnost Viessmann je známá inovativním a vysoce kvalitním železničním příslušenstvím. Společnost Viessmann se od svého založení v roce 1988 řídí heslem "Vorsprung durch Innovation". Důkazem inovačních schopností společnosti jsou četné patenty a rozmanitý sortiment výrobků.

Pomalý pohyb návěstidel Viessmann je legendární. Speciálně vyvinutý pohon a vysoká úroveň detailů a robustnost signálů jsou charakteristické pro vysoké nároky, které společnost Viessmann klade na své výrobky.

Společnost Viessmann nabízí důmyslnou techniku za rozumné ceny. Rozsáhlý sortiment zahrnuje příslušenství pro železniční modely ve velikostech H0, TT, N, Z a od roku 2011 také v rychle se rozvíjejícím rozchodu 0. Zaměřuje se na světla, prototypová návěstidla, detailní trakční vedení, elektroniku, příslušenství a již známou řadu eMotion "Moving World".

"eMotion" oživuje železniční modely a dioramata. I mimo koleje přitahují pozornost pohyblivé figurky a funkční modely s různou tematikou.

Převzetím značky Kibri v roce 2010 rozšířila společnost Viessmann svůj sortiment o vybrané výrobky této tradiční značky a může tak svým zákazníkům nabídnout kvalitní a ucelené portfolio příslušenství pro stavitele železničních modelů a dioramat. Integrací značky Kibri se společnosti Viessmann otevírají zcela nové možnosti na poli prosperující funkční modelářské výroby. Know-how a technologie společnosti Viessmann a modely a formy Kibri® se vzájemně dokonale doplňují. Značka Kibri navíc představuje vstup společnosti Viessmann na trh kolejových vozidel.
Zaměřujeme se zde na speciální vozidla s pohonem a plnou výbavou (stavební a údržbářská).

V roce 2014 našel Vollmer nový domov pod hlavičkou společnosti Viessmann.

Společnost Viessmann má díky své značkové politice zaměřené na budoucnost dobrou pozici i pro budoucí výzvy.

Inovace, které se hýbou! VIDEA na youtube