Podzimní stromy / NOCH 25625

Kód: 25625NO
Výprodej
Značka: NOCH
363 Kč
Čeká se na další sérii
Možnosti doručení
Novinka 2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka 2023

Atraktivní kartonové krabice obsahují osm vysoce kvalitních podzimních stromků z oblíbené série Classic. S těmito krásnými sadami můžete zalesnit svou modelovou krajinu skvělými stromy za přijatelnou cenu.

Stromy NOCH "Podzimní stromy" jsou ideální pro zpestření modelové krajiny realistickými barvami. Na podzim se listy stromů mění v barevné moře. Červené, zelené, hnědé a žluté listy zdobí stromy a skvěle vybarvují každou krajinu. Při procházce vám pod nohama šustí padající listí. Lidé jsou stále ještě teplými teplotami vylákáni ven a děti pouštějí své draky ve větru.


In den attraktiven Kartonboxen befinden sich acht hochwertige Herbstbäume der beliebten Classic-Baumserie. Mit diesen schönen Sets können Sie Ihre Modell-Landschaft mit tollen Bäumen zum günstigen Preis aufforsten.

Die NOCH "Herbstbäume" eignen sich ideal, um realgetreue Farbtupfer und Abwechslung auf einer Modelllandschaft zu erhalten. Im Herbst verwandeln sich die Blätter der Bäume in ein buntes Farbenmeer. Rote, grüne, braune und gelbe Blätter zieren die Bäume und bringen tolle Farben in jede Landschaft. Das herabfallende Laub raschelt unter den Füßen wenn man hindruch läuft. Die Menschen zieht es bei immer noch warmen Temperaturen nach draußen und die Kinder lassen die Drachen im Wind fliegen.

Doplňkové parametry

Kategorie: NOCH
? Měřítko: N, TT, H0
? Výrobce: NOCH
V prodeji od: Novinka 2023
? Sklad u výrobce: není skladem 11.4.2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce   Odkaz na letáky a katalogy

 KATALOG 2020-2021 
 KOMPLET v PDF 258 MB!
KATALOG
online
 Všechny
katalogy
  WEB
NOCH
 VIDEO ukázky

 
Více než 100letá historie rodinného podniku, to je svět společnosti NOCH, specialisty na vzorové terénní úpravy z Wangenu v Allgäu. Nechte se inspirovat. Přeneseme vás do nádherného světa v miniaturách. Vzorová úprava krajiny pro každého. Vyberte si z více než 1 000 produktů společnosti NOCH, specialisty na modelovou architekturu. U NOCH najdete materiál pro modelové terénní úpravy ve všech variantách a pro každý projekt. Stromy do lesa, parku nebo na zahradu. Vymodelujte řeku, jezero, potok nebo rybník. Modelové trávy pro louky, pole nebo "golfové hřiště". Rostliny a květiny pro teplé letní dny v altánu nebo na zahradě. Modelové figurky pro všechny oblasti života nebo zvířata na farmu. Ať už srdce modelového krajináře touží po čemkoli, společnost NOCH to nabízí. Od stébel trávy až po rozsáhlé železniční modely - vyberte si z pestré nabídky produktů pro modelovou krajinu