TT - Propanová čerpací stanice / Auhagen 13351

Kód: 13351AU
Značka: Auhagen
599 Kč
Dodání do 7-30 dnů
Možnosti doručení
Novinka 2023

Detailní informace

Detailní popis produktu

Malá venkovská čerpací stanice pro plyn v lahvích uspokojuje ve své spádové oblasti poptávku po propanu pro soukromé odběratele, kteří jej využívají k vaření, vytápění a ohřevu vody. Zásobuje však i menší a středně velké podniky. Model, který se skládá z hlavní a vedlejší budovy a nádrže s plynem, je doplněn plynovými lahvemi různých velikostí, přepravními boxy a rozsáhlou výzdobou.


Die kleine l Abfu fu Flaschengas sichert in ihrem Einzugsgebiet den Bedarf an Propangas fu private Abnehmer zum Kochen, Heizen und zur Warmwasserbereitung. Aber auch kleinere mittelst Betriebe werden von hier aus versorgt. Das Modell, bestehend aus Haupt und Nebengeb nebst Gaskessel wird erg durch beiliegende Gasflaschen unterschiedlicher Gr Transportkisten sowie einer umfangreichen Dekoration.


The small, rural filling station for bottled gas covers the propane gas requirements of private consumers in its catchment area for cooking, heating and hot water, and supplies small and medium-sized businesses. The model, consisting of a main and ancillary building and gas tank, is complemented by the gas bottles of various sizes, transport crates and extensive decoration included.

Doplňkové parametry

Kategorie: Veřejné budovy, služby, firmy
? Měřítko: TT
? Výrobce: Auhagen
? Typ stavebnice: plast barvený

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Odkaz na výrobce    Odkaz na letáky a katalogy  

Novinky 2020,
PDF - 5MB
Katalog KOMPLET 
on-line  
KATALOG VOZIDLA
on-line
Všechny katalogy
Auhagen
Tipy ke stavbě  VIDEO ukázky
AUHAGEN


Facebook

Auhagen je německý výrobce. Většina výrobků je z plastu. Firma převzala vzory staveb po VERO.

Rozmanitost a pozornost věnovaná detailům pro modeláře

Kvalita, originalita, tradice - to je to, co Auhagen představuje již od roku 1952.
Nadšencům do modelářství nabízíme detailní stavebnice, modely vozidel a široký sortiment materiálu pro vybavení a úpravu krajiny ve jmenovitých velikostech H0, TT a N. Všechny stavebnice obsahují podrobný stavební návod a jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu. Filigránské drobné díly, například zábradlí, jsou součástí robustního laserem vyřezávaného kartonu. Je třeba zdůraznit, že Auhagen je jediným výrobcem, který nabízí kompletní sortiment pro TT. Články označené H0/TT jsou vhodné pro obě jmenovité velikosti, pro H0 především jako modely pozadí.

"Modulární systém" ve jmenovité velikosti H0, který je v Evropě jedinečný, pochází rovněž od společnosti Auhagen. Díky němu lze základní modely tohoto systému libovolně měnit nebo realizovat vlastní projekty. Různá krajinná pozadí k nalepení a fotorealistické polopostavy z kartonu poskytují dokonalé dotvoření pozadí. Scénu přirozeně oživí rozsáhlý výběr listnatých a jehličnatých stromů, keřů, živých plotů, rozptylového materiálu a travních vláken.

Přehled v sekci: STAVBY - Průmysl - modulární systém

Seznam všech letáků AUHAGEN

Pomůcky pro plánování příslušenství modelové železnice Auhagen vám nabízejí mnoho návrhů a tipů pro vše, co se týká modulárního systému Auhagen. Včetně podrobného popisu všech základních modelů a jednotlivých položek v modulárním systému (H0). Prohlédněte si plánovací pomůcky online jako PDF.